TÉLI VARÁZS

Válassza 2 éjszakára szóló ajánlatunkat, és élvezze a csodás természet közelségét! Bújjon el a nyüzsgő világ zajai elől, hogy igazi kikapcsolódásban legyen része!A csomag bőséges reggelit és különleges fogásokkal fűszerezett vacsorát tartalmaz!

EGYÉJSZAKÁS KALAND

Nálunk minden vasárnap duplán ünnep! A csomagunk bőséges félpanziós ellátást tartalmaz és a szuper ár mellett még ingyenes késői kijelentkezéssel és egy üveg pezsgővel is kedveskedünk Önnek!

HÉTKÖZNAPI NYUGALOM

Induljon jól az éve! Engedjen meg magának még néhány pihentető hétköznapot!  Hagyja elillanni gondjait, frissüljön fel nálunk, miközben energia és nyugalom járja át testét és lelkét.
A csomag reggelis ellátást tartalmaz.

VALENTIN NAP MÁRTONBAN

A szerelem megérdemli az ünneplést! Élje át az ünnepi időszak legszerelmesebb pillanatait a Mártoni Csárdában! Ámor nem mindig használ nyilat; néha villát és kést ragad. Séfünk a legfinomabb falatokkal készül, hogy tökéletesen meghitt lehessen a gyertyafényes vacsora!

Töltődjön fel testileg-lelkileg a Mártoni Csárdában! Böngésszen különleges és egyedi ajánlataink között és foglalja le azt mindössze pár kattintással!