Földön, Vízen, Levegőben…

Esküvő a Mártoniban

Az, hogy Kis-Duna gyönyörű a partról – tudjuk.

Hogy varázslatos a vízen – tapasztaltuk.

De az, hogy nem is lehetetlen (és megfizethetetlen) a fővárostól délre eső területeket, beleértve a nagy és kis Duna-ág épített és természeti értékeit a levegőből megcsodálni – azt még helybeliként sem feltétlenül tudjuk.

A kerékpártúrákról sokat olvashattak, a Csepel-sziget kiváló terep a fővárosi és környéki bringásoknak, de egyre messzebbről is érkeznek olyan turisták, akik a tekerés mellett akár a sziget épített szépségeire, akár a fővárosra is kíváncsiak.

A legjobban talán ez az oldal ad tippeket és betekintést a bringások lehetőségeibe:

https://www.kisdunamente.hu/kerekparral-a-kornyeken/

A kenuzás, a SUP-ozás egyre népszerűbb a térségben is, ez többek között azért is természetes, mert a Kis-Duna könnyen evezhető, hajóforgalma csekély, a víz pedig kiszámítható – legalábbis a vadvizekhez képest.

https://www.kisdunamente.hu/kenuval-a-kis-dunan/

A part mentén több vállalkozó foglalkozik hajókázós utakkal is, de a sétarepülés sem elérhetetlen már senki számára.

 

A setarapules.co.hu oldalon is tájékozódhat a lehetőségekről, ahol azt is láthatja: a Dunakanyar, vagy Budapest célponttal is indítanak sétajáratokat.

De ha már ötletelünk és esküvőhelyszín vagyunk: lánykérésre, lánybúcsúra, vagy esküvői virágszirom-szórásra is van mód, véges csapatépítők mellett.

A programokban széles lehetőség nyílik mindenki számára!

 

Esküvő a Mártoniban
v

Olvasta már?

Motorcsónakozás a Kis-Dunán

Ki ne vágyna arra, hogy a Kis-Duna szépségét saját maga fedezze fel? Az ötszemélyes "Szent Kristóf" motorcsónak, betartva az előírásokat, tökéletesen alkalmas arra, hogy akár 1 óra alatt is csodát láss, testközelből figyeld meg a tájat és az élővilágot. Magad is...