Horgász szemmel

Esküvő a Mártoniban

A Mártoni csárda Szigetszentmárton községben az Ráckevei Duna partján található.

A telepített horgásztavakkal ellentétben a Kis-Duna ma még egyesíti a vadvizek természetességét és a szabályozott vizek adta biztonságot. Nem véletlen, hogy mind Magyarországról, mind külföldről egyre többen keresik fel – horgászati céllal is. 

A Kis-Duna 51 km-es hosszában önmagában is kiváló adottságokkal rendelkező horgászvíz, azonban a mártoni szakasz – köszönhetően sóderes vízmedrének- különösen jó esélyeket tartogat, kiváltképpen a bojlis és feederes technika rajongóinak.

A 180-240 cm vízmélységű szakaszt folyamatosan és szakszerűen etetik (kukorica, bojli), így az idelátogató vendéghorgász valóban optimistán érkezhet.

A rablóhalasok megnyugtatására. csónakos-kuttyogtató lehetőségeink is vannak, a környéken számos süllőtartás van, melyet GPS segítségével meg is tudunk mutatni – ilyen szolgáltatást más vendéglátó egységtől a Kis-Duna partján ne várjon!

 6000-13000 Ft között lehet bérelni motorcsónakot, mellyel szerdán és szombaton akár a ráckevei csónakos piacot is meg lehet ejteni, ezzel már nem csak a horgásznak, hanem a családnak is kiváló programot adva.

 

Mivel a horgászat sporttevékenység, ezért teljes egészében fizethető SZÉP-kártyáról. A horgászjegyet online is meg tudják vásárolni.

A horgászat nálunk családi élmény: ha mindenki pecázik azért, ha csak apa, akkor azért. Érezzék jól magukat nálunk!

/Boér Gábor/

A helyi haltelepítés a szálloda előtti sólyapályán történik évente több alkalommal!

v

Olvasta már?

Motorcsónakozás a Kis-Dunán

Ki ne vágyna arra, hogy a Kis-Duna szépségét saját maga fedezze fel? Az ötszemélyes "Szent Kristóf" motorcsónak, betartva az előírásokat, tökéletesen alkalmas arra, hogy akár 1 óra alatt is csodát láss, testközelből figyeld meg a tájat és az élővilágot. Magad is...