Motorcsónakozás a Kis-Dunán

Ki ne vágyna arra,
hogy a Kis-Duna szépségét saját maga fedezze fel?

Az ötszemélyes „Szent Kristóf” motorcsónak, betartva az előírásokat, tökéletesen alkalmas arra, hogy akár 1 óra alatt is csodát láss, testközelből figyeld meg a tájat és az élővilágot.

Magad is vezetheted, akár egy romantikus sétahajózásra, akár egy családi kiruccanásra, akár „csak úgy”.

Nem bánod meg!

BEVEZETŐ ÁRON MOST CSAK 9900 Ft/óra!

Martoni Hotel | Motorcsónakázás a Kis-Dunán

A hajó használati utasítása:

Tisztelettel kérjük a következő tájékoztatót figyelembe venni:

Mivel a parton és vízen egyaránt szabadidős és sporttevékenység folyhat, ezért a horgászókra, fürdőzőkre, csónakosokra, rendőrökre fokozott figyelemmel legyünk.

Induláskor kb. a folyó közepéig a parttal merőlegesen haladjunk hogy ne zavarjuk a horgászokat majd lehetőség szerint a stégektől minél távolabb csónakázzunk!

Kikötéskor a part előtt kb. 20 méterre állítsuk le a motort és a parttal merőlegesen evezzünk ki.

A part közvetlen közelében illetve sekély vízben motorral haladni balesetveszélyes, és tilos! (Evező használata javasolt.)

Amennyiben a sekély vízben a járó motor csigája sérül, vagy tönkre megy, annak javítási, illetve a csere költsége a bérlőt terheli.

A hatályos jogszabályok értelmében, az Angyali-szigeti lagúnában és a Balabán-csatornán járó motorral áthaladni Tilos! (Evező használata javasolt.)

FONTOS:
A MOTORCSÓNAK VEZETŐJE NEM ÁLLHAT SEMMI FÉLE BÓDÍTÓ SZER ÉS/VAGY ALKOHOLOS BEFOLYÁSOLTSÁG ALATT!!
A MOTORCSÓNAKOT 17. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT, ÚSZNI TUDÓ SZEMÉLY VEZETHETI!
AZ ÚSZNI NEM TUDÓK, ILLETVE A 16 ÉVEN ALULIAK SZÁMÁRA A MENTŐMELLÉNY VISELÉSE KÖTELEZŐ!
AZ RSD (KIS-DUNA) EGÉSZ TERÜLETÉN A LEGNAGYOBB MEGENGEDETT SEBESSÉG MAX. 15 KM/H. VANNAK KIEMELT TERÜLETEK AMELYEK KÜLÖN KORLÁTOZÁS ALÁ ESNEK, EZEKRŐL A 30/2003.(III.18) KORMÁNYRENDELETBEN OLVASHATSZ!
A CSÓNAKBÓL FÜRDENI, VÍZBE UGRÁLNI TILOS ÉS BALESETVESZÉLYES, FÜRDENI CSAK KIJELÖLT FÜRDŐHELYEN, A STRANDON SZABAD!
A STÉGEK TÚLNYOMÓ TÖBBSÉGE MAGÁNTULAJDONBAN VAN, KIKÖTNI, RAJTA TARTÓZKODNI CSAK A TULAJDONOS ENGEDÉLYÉVEL SZABAD! KIVÉTELT KÉPEZNEK A NYILVÁNOS STÉGEK, KIKÖTŐK!

A jogszabályok, és javallatok figyelmen kívül hagyása minden esetben a bérbe vevő saját döntése, büntetőjogi felelősségének teljes tudatában történik!

Foglaljon előre telefonon, vagy felszolgáló kollégánknál,
aki mindenrről tájékoztat, mindent megmutat és elmagyaráz.

Buliszoba

Buliszobánk vár teljes körű kikapcsolódással!Gentleman Clubunk kiváló lehetőség legénybúcsúk, leánybúcsúk, szülinapok, névnapok, egyéb privát rendezvények lebonyolítására, biliárd, darts, társasjátékok, karaoke és privát bár igénybevételével. Gamer szoba, Play Station...

MASSZÁZS

Szerencsére ma már senkinek nem kell elmagyarázni, milyen jót is tesz testnek és léleknek egyaránt egy kiadós, mégis kellemes masszázs.Millió fajtája van, egy mégis közös bennük: vitalizálnak, hozzájárulnak a test, a szellem és a lélek egyensúlyához, és...

KERÉKPÁR

Két keréken mindent máshogy látunk,nincs ez másképp a Ráckevei Duna partján sem.Kellemes, kevés szintkülönbséget tartalmazó túrái csábító lehetőséget nyújt kicsiknek, nagyoknak, családoknak, pároknak, vagy magányos túrázóknak egyaránt. Több túra közül is lehet...

Catering

Bízd ránk a főzést!Születésnapok, keresztelők vagy bármilyen családi rendezvény esetén állunk rendelkezésedre étel- és desszert kiszállításunkkal!Személyzet biztosításával vagy anélkül is!Gyermekprogramok esetén a nagyobb élmény elérése érdekében fokozd a hangulatot...

Wellness

„VaDUNAtúj” privát wellnessünkmájus 25-én megérkezett.Mi sem tenne teljesebbé egy kellemes mártoni hétvégét, mint egy egyszerű, de csodálatos hangulatú privát wellness részleg?Jakuzzi, merülőmedence, masszázs szoba, finn szauna -ez mind rád vár! A részleg használata...