Tréningek, konferenciák

ÉPÜL A CSAPAT!

Talán a kétezres évek nagy szállodaépítési időszakának idejére datálható a csapatépítő tréningek szerepének megerősödése hazánkban. Az ezredforduló előtt a piac eléggé centralizáltan működött, a főváros monopol szerepe elvitathatatlan volt. Az újonnan létesülő vidéki konferenciatermek és rendezvényközpontok azonban teljesen megváltoztatták ezt az állapotot, így az elmúlt 15 esztendőt már nyugodtan nevezhetjük a csapatépítés fénykorának.

Az együttműködő kollégák gyengeségeit kioltó, egymás erényeit felerősítő programok szignifikánsan hozzájárulhatnak a munkahelyi sikerekhez. Bár problémáktól mentes cégek és csoportok nincsenek, kiváló teljesítményt csak a konfliktusaikat „win-win” módon kezelő, hatékonyan kommunikáló munkatársak nyújtanak. A Mártoni Csárda különböző kül- és beltéri programjai ebben nyújthatnak hatékony segítséget.

Az izgalmas és élménydús tréningek egyre fontosabb szerepet játszanak akár a legkisebb cégek, akár a hatalmas multinacionális vállalatok életében. Tapasztalataink szerint az együttműködés javulása, a csoportkohézió erősödése, a kommunikáció gördülékenyebbé tétele vagy akár egy a csoporton belüli probléma megoldása érdekében választották partnereink a Kis-Duna partján tornyosuló Mártoni Csárda szolgáltatásait.

Úgy gondoljuk, hogy egy foglalkozás csak akkor lehet igazán sikeres, hogyha annak helyszíne távol van a cég telephelyétől, mert csak így kerülhető el, hogy a munkatársak ne foglalkozzanak a mindennapi céges gondokkal, és ténylegesen ki tudjanak zökkenni a mindennapi munkavégzésből és mókuskerékből. Célszerű „ottalvósra” tervezni az összetartást, hisz a programok végeztével este egy olyan kötetlen és varázslatos légkör alakulhat ki, ami megkoronázza az egész napos befektetett energiát. Boldogok vagyunk, hogy helyszíne lehettünk eddig is több száz új barátság, sőt szerelem kialakulásának is.

A rendezvényközpont elhelyezkedésénél fogva mind a kültéri, mind a beltéri programok lebonyolítására is tökéletesen alkalmas. A Kis-Duna csendes hömpölygése olyan unikális – kohéziót erősítő kalandok kivitelezhetőségét is elősegíti, ami joggal emel minket az ország egyik legjobb adottságokkal rendelkező helyszínei közé.

Véleményünk szerint a legfontosabb kritérium egy csapatépítő tréning sikeréhez, hogy pontosan definiáljuk a célokat és elvárásokat, tehát hogy milyen eredményt is szeretnénk elérni a tréninggel.

Kollégáink ezek után segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb programokat és partnereket, hogy minél többet profitálhasson a társaság a nálunk töltött időből. Célunk, hogy olyan élmények és impulzusok érhessék a hozzánk látogatókat, melyek segítségével akár teljesen megújulhatnak és feltöltődhetnek.

Terveink között szerepel, hogy a közeljövőben egy exkluzív wellness központtal bővítjük szolgáltatásaink körét, így lehetőség lesz a fárasztó – de élményekkel teli napot egy-egy közös szaunázással, vagy fürdőzéssel kipihenni. A jelenlegi befogadóképességünk alapján akár

100-120 fős tréningek is otthonra lelhetnek nálunk, s a jövőbeli új lakrészeink segítségével közel 60-70 fő részére tudunk komfortos szállást is biztosítani.

Természetesen mit sem ér egy ilyen nap, ha korgó hassal kell azt átvészelni, így kollégáink remekbe szabott és széleskörű étel-ital ajánlattal tudják még tökéletesebbé varázsolni a programot.

Végezetül ejtsünk pár szót a legnépszerűbb lehetőségeinkről. Megannyi trénerrel és animátorral állunk szoros napi kapcsolatban, de akár egy humorista, vagy motivációs előadó fellépését is meg tudjuk szervezni.

Volt vendégeink visszajelzései alapján azonban kiemelkedik a Duna által nyújtott élmények tárháza, a közös kajak és kenu túrák adrenalin-dús pezsgése, s a kertben sült ökör illata is örökre beleivódott hosszú távú memóriájukba.

Aktív, vagy passzív felfrissülés? Keressen minket bizalommal!

Kérjen személyre szabott árajánlatot az alábbi űrlap segítségével:

YYYY dot MM dot DD
Adatvédelem megtekintése(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.