Céges rendezvények

INFO VONAL
+36 20 400 50 90

Egy céges évzáró, értekezlet, partnertalálkozó minden évben olyan a cég életében, mint egy család esetén egy esküvő, vagy aranylakodalom.

Számtalan lehetőség – tehát számtalan megoldandó feladat! Változatos igényes, sokszínű elképzelések a tematikától is függően: bulit szeretnénk, vagy könnyed beszélgetést, lakomát, vagy csak valami „pogácsázást”, hangosítást is szeretnénk, vagy inkább beszélgetnénk egy asztalnál. Kérünk e fellépőt, vetélkedőt, programot, DJ-t, nyomtatványokat, kivetítőt, fotóst, videost – soroljuk még?

Egy szó mint száz: szép feladat ez a megrendelő cég részéről is, de emberes munka nekünk is. Igaz, mi erre szerződtünk!

Tapasztalt vendéglátós személyzetünk kiemelt figyelmet fordít a gondosan válogatott alapanyagokból készült ételek minőségére és azok udvarias profi felszolgálására. Vendéglátással kapcsolatos kéréseket minden esetben rugalmasan, ügyfeleink igényeihez igazítva kezeljük, legyen szó.

  • Svédasztalról
  • Tányérszervizről
  • Szendvicsebédről
  • Hideg vagy meleg sültes tálakról

Bízza ránk a nehezét!

Kérjen személyre szabott árajánlatot az alábbi űrlap segítségével:

YYYY dot MM dot DD
Adatvédelem megtekintése(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
v

Olvasta már?

Tréningek, konferenciák

ÉPÜL A CSAPAT!Talán a kétezres évek nagy szállodaépítési időszakának idejére datálható a csapatépítő tréningek szerepének megerősödése hazánkban. Az ezredforduló előtt a piac eléggé centralizáltan működött, a főváros monopol szerepe elvitathatatlan volt. Az újonnan...