Megújult étlapunk

Üdvözöljük a megújult Mártoni Csárdában!

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával bennünket, hisszük, hogy jó döntés volt Szigetszentmártont és a Csárdát választania.
Friss, emberileg és szakmailag gondosan kiválogatott új kollégáinkkal együtt azon leszünk, hogy maradandó élményt nyújtsunk, hogy ezen csodaszép környezetben pozitív impulzusok érjék.

Hogy miért fontos ez nekünk?

Mert Ön nélkül nincs vendéglátás…

Jó étvágyat, pihenést és kellemes időtöltést kívánunk!

Üdvözlettel a Mártoni Csárda Csapata

Hideg előételek

 
  • Klasszikus Cézár saláta parmezánforgácsokkal, frissen pirított bagettel
1 790 Ft
  • Roppanós salátaszívek kecskesajttal balzsamos meggyel
1 990 Ft
  • Cseresznyefa-füstös lazactatár ropogós pirítóssal
2 590 Ft
  • Fokhagymás, rozmaringos malacpástétom /Rilette/ füstölt nyelvvel
1 990 Ft
   

Levesek

 
  • Kisdunamenti harcsa halászlé
1 890 Ft
/ Csészében 1 390 Ft
  • Gyöngyöző húsleves marharoláddal és velefőtt zöldségekkel
1 190 Ft
/ Csészében 850 Ft
  • Szürkemarha gulyás
1 190 Ft
/ Csészében 850 Ft
  • Csicsókakrémleves édesköménnyel
1 190 Ft
/ Csészében 850 Ft
   

Vegetáriánus ételeink

 
  • Grillezett camembert sajt karfiolrizzsel, sütőtökpürével
2 490 Ft
  • Grillezett zöldségtál pirított tofuval
1 990 Ft
   

Tészták és gyermek ételek

 
  • Rántott sajt rizzsel, vagy sült burgonyával
1 390 Ft
  • Túrós csusza szalonnapörccel
1 790 Ft
  • Bolognai spagetti
1 990 Ft
  • Csirkenugetts sült burgonyával
1 390 Ft
   

Halételeink

 
  • Harcsapaprikás szalonnapörcös túróscsuszával
2 890 Ft
  • Rántott pontypatkó lilahagymás majonézes burgonyasalátával
2 490 Ft
  • Grillezett harcsafilé cukkínimártással gőzben párolt kifliburgonyával
2 990 Ft
  • Lazacderék bőrén sütve ruccolás burgonyapürével, vajas brokkolival
3 690 Ft
   

Főételeink Szárnyasból

 
  • Rostlapon sült sonkával, sajttal töltött csirkemell párolt jázminrizzsel, vajas zöldborsóval
2 390 Ft
  • Csirkemell-csíkok ropogós pankómorzsában sütve, friss salátával, jázminrizzsel
2 690 Ft
  • Supreme csirkemell zöldfűszeres mogyoró croustában, barnavajas karfiollal, karottapürével
2 790 Ft
  • Bardírozott rozmaringos-spárgás csirkemell vajas burgonyapürével
2 890 Ft
  • Angolos kacsamell balzsamos céklavariációkkal, rösztiburgonyával
3 290 Ft
   

Főételeink Sertésből

 
  • Császárbansült sertés szűzpecsenye bajor káposztával, dödöllével
3 290 Ft
  • Cigánypecsenye /Bőrös tarjából/ pirított burgonyával
2 990 Ft
  • Óriás bécsiszelet jázminrizzsel, karamellizált barackkal
3 290 Ft
   

Főételeink Marhából

 
  • Zöldségeken párolt marhapofa krémmártással, tejfölösen, remegős vargányás maceszen tálalva
2 990 Ft
  • Pacalpörkölt sós burgonyával
2 490 Ft
  • Vaslapon sült bélszín-steak választható mártással /zöldbors vagy sajt/ grillzöldségekkel, fűszeres burgonyagerezdekkel
5 290 Ft
   

Tálak

 
  • Vegyes sültes tál – Sajttal, sonkával töltött csirkemell rántva, omlós rántott szelet, bőrös cigánypecsenye kakastaréjjal, jázminrizs, sült burgonya, házi vegyes savanyúság
2 főre 7 990 Ft
4 főre 15 990 Ft
  • Mártoni haltál – Roston lazacfilé, rántott ponty és harcsa szeletek jázminrizs, sült burgonya, tartármártás
2 főre 9 990 Ft
4 főre 19 990 Ft
   

Desszertek

 
  • Ezerlapos krémes
1 290 Ft
  • Mandulás almatorta
1 290 Ft
  • Somlói desszert egy kicsit másképp
1 290 Ft
   

Savanyúságok

 
  • Uborka saláta
520 Ft
  • Tejfölös uborka saláta
550 Ft
  • Házi vegyes csalamádé
520 Ft
  • Kovászos uborka
520 Ft
  • Csemege uborka
520 Ft

Ízelítők megújult étlapunkról:

Angolos kacsamell

balzsamos céklavariációkkal, rösztiburgonyával

Rántott pontypatkó

lilahagymás majonézes burgonyasalátával

Rostlapon sült sonkával, sajttal töltött csirkemell

párolt jázminrizzsel, vajas zöldborsóval

Grillezett harcsafilé

cukkínimártással gőzben párolt kifliburgonyával

Csirkemell-csíkok ropogós pankómorzsában sütve

friss salátával, jázminrizzsel

Lazacderék bőrén sütve

ruccolás burgonyapürével, vajas brokkolival

Bardírozott rozmaringos-spárgás csirkemell

vajas burgonyapürével

Supreme csirkemell zöldfűszeres mogyoró croustában

barnavajas karfiollal, karottapürével