Étlapunk
előételek
•Haltepertő, almamustár, bodag1,3,4,7,10
•Termelői ízelítő, bodag1,3,7
levesek
•Csirkeragu leves7,10
•Halászlé1,3,4,7,12
•Újházi tyúkhúsleves1,3,6,9
•Szezonális krémleves
főételek
•„Kárpáthy” fogas, petrezselymes burgonya2,4,12,14
•Rossini szűz, cukkinis rösztiburgonya1,7
•Roston csirkemell, szarvasgombás-ricottás ravioli1,3,7
•Harcsapaprikás, túróscsusza1,3,4,7
•Rántott sertésszűz, burgonyapüré 1,3,7
•Marhapörkölt, juhtúrós sztrapacska 1,3,7,12
•BBQ oldalas, steakburgonya, olivás kevert saláta 1,7,10
•Sajttal-sonkával töltött csirke rántva, steakburgonya, olivás kevert saláta1,3,7
•Szarvashúsos-erdeigombás tagliatelle1,3,7,12
•Karfiol steak, burgonyapüré1,7,12
•Sztrapacska1,3,7
/juhtúrós vagy tehéntúrós/
desszertek
•Somlói galuska1,3,7,8
•Almáspite fahéjas tejföllel1,3
Allergének
- Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut- búza vagy ezek hibrid változatai)
- Rákfélék és azokból készült termékek
- Tojás és abból készült termékek
- Halak és azokból készült termékek
- Földimogyoró és abból készült termékek
- Szójabab és abból készült termékek
- Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
- Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
- Zeller és abból készült termékek
- Mustár és abból készült termékek
- Szezámmag és abból készült termékek
- Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben
- Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)
- Puhatestűek és abból készült termékek
Desszertjeink hozzáadott cukrot nem tartalmaznak!
Az ételek allergéntartalmáról érdeklődjön a felszolgálónál!
Áraink a mindenkori ÁFÁ-t tartalmazzák, felszolgálási- és szervízdíjat nem számolunk fel.