Rólunk

Szeretettel köszöntjük kedves vendégeinket a Mártoni Csárda, Hotel és Rendezvényház összes dolgozója nevében!

Egyre többek által ismert tény, hogy a „Mártoni” 2021. szeptemberétől a Jolaholding része, mely elnevezésében ugyan talán rejtélyes, a valóságban azonban hús vér emberek alkotják: közel 200 alkalmazott és egy 100%-ban magyar tulajdonosi kör. Építőipari kereskedelmi anyacégünk, a JOLA 2016-ban döntött turisztikai és vendéglátós vonalának elindításán, jelen pillanatban országszerte 7 éttermet és 5 szállodát üzemeltetünk, de az alkotási vágynak hála folyamatosan további terveken dolgozunk.

Köszöntjük Önt minden kollégánk nevében, és fogadja alapító-tulajdonosunk, Rapport Tamás köszöntőjét is:

„Kedves Vendégem,

engedje meg, hogy üdvözöljem nálunk, akár itt, weboldalunkon, akár szállodánkban.
Nem titok, nem vagyok szigetszentmártoni, ami néha hátrány, néha előny. Valaha Gyulán, később Szombathelyen éltem, és Pest megyébe sodort az életem, kerestem egy helyet.
Olyan helyre vágytam, ahol -természetesen szakmai ambícióim mellett- az az érzés kerít hatalmába, hogy „megérkeztem”. Ez fizikailag és átvitt értelemben is hatalmába kerített a „Mártoniba” való parkolásom pillanatában.
Emberléptékű, természetes, szívélyes fogadtatásban volt részem Péteréktől, akik munkáját nagy tisztelettel vettem át.
Tudom, sok mindent másképp fogok csinálni, sok mindent biztosan máshogy látok és kezelek, de egy biztos: célom az, hogy vendégeim maximálisan jól érezzék magukat, és -ahogyan én is- visszavágyjanak Mártonba és a Mártoniba.
Ebben nagy segítség a Kis-Duna, de talán én és a csapatom is hozzá fog tenni.

Érezze magát legalább olyan jól nálunk, mint amilyen szívesen dolgozunk kollégáimmal az Ön kényelméért és kikapcsolódásáért!

Tisztelettel:
Rapport Tamás

Mártoni Hotel | Dunai homlokzat