Étlapunk

előételek

•Haltepertő, almamustár, bodag1,3,4,7,10

•Termelői ízelítő, bodag1,3,7

levesek

•Kakasleves, spenótos tortellini,
leveshús, zöldségek1,3,7,9

•Halászlé1,3,4,7,12

•Babgulyás1,3,7,9,12

főételek

•Zöldborsó főzelék, fürjtojás3

•Roston csirkemell, szarvasgombás-ricottás ravioli1,3,7

•Csirkepaprikás, specli 1,3,7

•Rossini szűz, cukkinis rösztiburgonya1,7

•Rántotthús, petrezselymes burgonya 1,3,5,7

•Lecsó, tojás, kovászos kenyér 1,3

•„Kárpáthy” fogas, petrezselymes burgonya2,4,12,14

•Csülökpörkölt, slambuc1,3

desszertek

•Tejföl mousse1,3,7

•„Dunai kagyló”
Csoki mousse, meggy, kapor1,3,7

Allergének

  1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut- búza vagy ezek hibrid változatai)
  2. Rákfélék és azokból készült termékek
  3. Tojás és abból készült termékek
  4. Halak és azokból készült termékek
  5. Földimogyoró és abból készült termékek
  6. Szójabab és abból készült termékek
  7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)
  8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)
  9. Zeller és abból készült termékek
  10. Mustár és abból készült termékek
  11. Szezámmag és abból készült termékek
  12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben
  13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)
  14. Puhatestűek és abból készült termékek

Desszertjeink hozzáadott cukrot nem tartalmaznak!
Az ételek allergéntartalmáról érdeklődjön a felszolgálónál!

Áraink a mindenkori ÁFÁ-t tartalmazzák, felszolgálási- és szervízdíjat nem számolunk fel.